Projektikatsaus: Gonzo-tyylinen Blogi

Gonzo-tyylinen blogi

Poliittinen korrektius

Political gibberish, sports and other nonsense

vasilis potts on kriittinen mutta myös hauska kirjoittajaNimi: Vasilis Potts

Ikä: 29 vuotta

Paikkakunta: Tammisaari, Suomi

Taidot: Kirjoittaminen, Poliittinen analyysi

Jäsenenä: 3 vuotta

Yhteistyö: Tekee mielellään yhteistyötä satiirin harrastajien ja pilapiirrosten tekijöiden kanssa

Iskulause/sitaatti: ”Politiikka on likaista peliä. Tökkimällä p***aa, tulee likaiseksi!”

Innoittajat: Julian Assange – Wikileaks


Projektin esittely

 

Vasilis potts on 29 vuotias suomalainen bloggaaja, jonka kynä on erittäin terävä ja mikään aihe ei ole tabu. Aiheita käsitellään laidasta laitaan, vaikka eniten esillä ovatkin politiikka, suomi ja urheilu. Hän taistelee kynän voimalla tekopyhyyttä vastaan ja aukaisee ajankohtaisten aiheitten syvimmät kolot. Poliittinen ilmapiiri on suomessa Vasilis Pottsin näkemyksen mukaan; ”todella tulehtunut ja miltei läpimätä”.

Vasilis Potts on luovan työpajan pitkäaikaisjäsen ja hän on ahkerasti auttanut uusia jäseniä ymmärtämään yhteistyön arvoa. Hän tekee tällä hetkellä yhteistyötä kahden piirtäjän kanssa ja blogi on yhteistyön ansiota saanut laajempaakin huomiota terävistä poliittisista näkemyksistään.

Vaikka blogi on vahvasti kantaaottava ja aiheet hetkittäin erittäin synkkiä, poimii Vasilis myös mukaan kevennykseksi surrealistisella tavalla urheilun ja erityisesti urheiluvedonlyönnin. Urheiluvedonlyönti on hänen omien sanojensa mukaan yhtä jännittävää kuin politiikka ja maailman muut rankat tapahtumat. Vastapainoa tarvitaan aina, jotta näkee tunnelin toisessa päässä valoa.

Vasilis tekee mielellään yhteistyötä poliittisesti aktiivisien ihmisten kanssa. Vaikka kirjoitukset ovatkin satiirin ja tutkivan journalismin välimaastossa, huumoria on pakko olla mukana. Politiikka on hänen näkemyksensä mukaan niin surrealistista ja farssia tänä päivänä, että sille on pakko nauraa. Muhammad Alin sanoja hieman lainaten, ”et tarvitse vitsejä, kun totuus on yleensä hauskin vitsi kaikista”

Siirry tästä Vasilis Pottsin blogiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *