Luova Työpaja

Luova työpajaOletko vailla työtilaa, verkostoa ja onko yksin tekeminen ruvennut pänniä?  Olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme kollektiivi, joka koostuu hyvin pitkälti juuri yrittäjistä, luovista ihmisistä ja pienistä start-upeista.

Aloittelevalla yrittäjällä voi usein olla mahtavia ideoita mutta ei resursseja viedä ideat loppuun. Työtilat, infrastruktuuri ja kaikki muu tahtoo tänä päivänä olla aloittelevalle yrittäjällä suhteellisen kallista. Monet yksityisyrittäjät tekevät töitä kotona, mikä voi tuntua välillä vähän yksinäiseltä.

Ballardworks on luova työpaja, joka on suunnattu juuri tällaisille ammattilaisille. Jokainen jäsen, tuo pöytään juuri mitä hän haluaa tuoda, eikä tarkempia rajoituksia tai vaatimuksia ole. Joillekin luova työpaja on henkireikä mihin mennään tapaamaan ihmisiä. Muille se on ideatankki missä voi esitellä ideoitansa muille ja saada palautetta muilta jotka ovat, tai ovat olleet samassa tilanteessa.

Jäseniä meillä on tällä hetkellä noin 120, ja toimistolla liikkuu joka päivä yhteensä noin 50, riippuen hieman päivästä. Jotkut tulevat pelkästään viikonloppuisin ja jotkut tulevat joka päivä. Meitä löytyy kaikenlaista porukkaa ja aina voi olla varma, että toimistolla sattuu ja tapahtuu.

Toimisto

Toimisto on auki kaikille jäsenille joka arkipäivä aamu yhdeksästä ilta yhdeksään. Viikonloppuisiin toimisto on auki aamu yhdeksästä ilta seitsemään.

  • Ma-Pe: 9:00 – 21:00
  • La-Su: 9:00 – 19:00

Toimiston laitteet, varusteet ja muut

Toimisto tilat ovat upeatToimistolla löytyy kaikki mitä olettaisi toimistolta löytyvän. Nettiyhteys on markkinoiden nopeimpia ja vaikka tupa olisi täysi, ei kaista lopu kesken. Meillä on jopa oma palvelin, vaativimpia käyttäjiä varten.

Yleisesti toimistolle pitää tuoda oma tietokone tai läppäri, mutta sieltä löytyy myös 4 päätettä esimerkiksi hätätilanteita varten.

Tiloista löytyy myös printterit, skannerit ja 3D-printteri.

Toimistolla on myös noin 12 hengen palaverihuone, mikäli jäsen tuo tiloihin asiakkaita, vieraita tai vastaavaa. Tilat pitää varata etukäteen.

Meillä on myös tiloissa sauna, suihkut ja pesualue. Sauna on perjantaisin lämmin ja monet meistä aloittaakin viikonlopun vieton juuri perjantai saunasta toimistolla. Muuten pesutilat ovat käytettävissä aina kun toimisto on auki.

Hinnat

Jäsenmaksulla saat käyttöösi kaikki mitä meillä on tarjolla. Voit valita aluksi kokeiluksi kuukauden jäsenyyden. Tämän jälkeen voit valita kolmen kuukauden, puolen vuoden tai vuoden jäsenyyden välillä. Monet ovat aloittaneet yhden kuukauden jäsenyydellä, jotta voi kokeilla sopiiko tällainen työympäristö heille. Silti isoin osa uusista jäsenistä ottaa heti kokeilukuukauden jälkeen täyden vuoden jäsenyyden ja monet ovatkin olleet jäseniä jo vuosia.

  • Yhden kuukauden kokeilu: 1000€
  • 3 kuukauden jäsenyys: 2800€ (maksetaan kerran kuukaudessa)
  • 6 kuukauden jäsenyys: 5100€ (Maksetaan kerran kuukaudessa)
  • 1 vuoden jäsenyys: 10000€ (Maksetaan kerran kuukaudessa)

Virtuaalinen työpaja

Kaikki jäsenyyksiin kuuluu myös pääsy virtuaaliseen työpajaamme, missä jäsenet auttavat toisiaan ja keksivät yhdessä uusia ideoita. Jotkut jäsenet jotka ovat muuttaneet ulkomaille, ovat päättäneet ottaa pelkän virtuaalisen jäsenyyden. Virtuaalisen jäsenyyden saa ainoastaan vuodeksi kerrallaan, ja se maksaa tällä hetkellä 450€/vuosi.

Mikäli sinulla on kysyttävää, saat kätevästi meihin yhteyttä tästä